선교영어 분류

선교영어 | Make Way for the King

작성자 정보

• 성하현 집사 작성
컨텐츠 정보

본문

Make Way for the King

<Bible Reading : Matthew,21:1-11>

①Two of Jesus` friends went to the village for ②a donkey.
Jesus had told them just ③where to find it.
It would be tied by ④the village gate.
It was going to be ⑤a special donkey.
Jesus was going to ⑥ride on it.

왕을 위해 길을 예비함

<성경 : 마, 21:1-11>

예수님의 두 제자는 왕(예수님)을 위해 나귀를 준비하러 갔어요.
예수님께서 나귀를 끌어 오라고 말씀하셨죠.

나귀는 마을 어귀에 매어 있었어요.
그것은 특별한 나귀가 되었어요.
예수님께서 그 나귀를 타셨어요.

① 예수님의 두 제자
② 당나귀
③ 어디있는지 찾아오라고
④ 마을 어귀
⑤ 특별한 나귀
⑥ 타다

관련자료

등록된 댓글이 없습니다.

최근글